April 2017: Nutida Musik nr 264

13 april 2017 av Nutida Musik | Inga kommentarer · Övrigt

Glad påsk med ett nytt nummer av Nutida Musik!

Ur innehållet:Nutida Musik nr 264 omslag web och FB Éliane Radigue  intervjuas av Kate Molleson; Erik Peters introducerar The Great Learning Orchestras A4- projekt samt ett urval ur samlingen A4 Scores; Susanne Skog träffar konstnären Nina Backman för ett samtal om tystnad; två kapitel ur Den märkvärdiga resan till Bacbuc av François Rabelais i möte med originalbildverk av Åsa Lipka Falck; Agri Ismail går på festival på Moderna Dansteatern. Som alltid också recensioner och anmälningar: CD:s med verk av Julius Eastman, Dmitri Kourliandski, David Swärd och John Eckhardt. Vi besöker Susan Philipsz utställning på Bonniers konsthall och hör Éliane Radigues verk Occam Ocean på Second Edition – festival for other music. Vi har också rest till festivalen Dark Music Days i Reykjavik och läst den första utgåvan av en ny välkommen kollega: Örat – Idétidskrift för experimentell, kritisk och komplex musik.

Vill du redan nu läsa inledningen så hittar du den här!

 

 

 

 

Tags: